نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اعلام آمادگی ایران برای مذاکره با عربستان

اعلام آمادگی ایران برای مذاکره با عربستان سخنگوی وزارت خارجه در خصوص برخی اخبار که عمران خان به عنوان میانجی و پیامی برای ایران و عربستان خواهد بود، گفت: ایران اعلام کرده است چه با میانجی یا بدون میانجی با همسایگان خود گفتگو می کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 12
کد خبر: ۲۴۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست وزیر پاکستان به تهران خبر داد و اظهارداشت: عمران خان فردا (یکشنبه) در این سفر با مقامات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو می‌کند.

 

وی افزود: نخست وزیر پاکستان درباره تحولات منطقه‌ای و بین المللی با مقامات عالی رتبه کشورمان دیدار، گفتگو و تبادل نظر خواهد داشت.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: سفر عمران خان به تهران در چارچوب روابط دیرینه و دوستانه بوده و این دومین سفر نخست وزیر پاکستان به ایران در سال جاری است.

 

وی افزود: در این سفر نخست وزیر پاکستان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور کشورمان دیدار خواهد داشت و یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک میان عمران خان و آقای روحانی رئیس جمهور برگزار خواهد شد.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: بررسی مهمترین مسایل منطقه و آخرین تحولات روابط ایران و پاکستان نیز از محورهای این سفر یک روزه خواهد بود.

 

وی همچنین در خصوص برخی اخبار که عمران خان نخست وزیر پاکستان به عنوان میانجی و پیامی برای ایران و عربستان خواهد بود، گفت: تا این لحظه موضوع میانجی گری مطرح نیست، اما آخرین تحولات منطقه و بین المللی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

 

موسوی افزود: جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است چه با میانجی یا بدون میانجی با همسایگان خود گفتگو خواهد کرد و اگر سوء تفاهمی وجود دارد برطرف شود، اجازه ندهیم منطقه ما دستخوش تحول اشخاص ثالث شود و کشورهای فرامنطقه‌ای بتواند از این مسئله سوء استفاده کنند.

 

سخنگوی وزارت خارجه گفت: آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گفتگو با کشورهای منطقه، شامل همه کشورهای منطقه بوده و این موضوع از قبل اعلام شده است و ایران از طرح‌ها و ابتکاراتی که در این راستا وجود دارد استقبال می‌کند و خواستارمنطقه‌ای امن و ثبات امنیت در منطقه است و اگر این موضوع مطرح شود، جمهوری اسلامی ایران حرف‌ها را خواهد شنید.

 

منبع: صدا و سیما

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار